Våra tjänster
VILL GÖRA PERSONLIG UTVECKLING OCH PROBLEMHANTERING TILL NÅGOT VI LÄTTILLGÄNGLIGT, AVDRAMATISERAT OCH NÅNTING NATURLIGT I MÄNNISKORS LIV.

Vår målsättning är att göra personligg utveckling och bättre relationer till något avdramatiserat, naturligt och lättillgängligt i människors liv. Relationerna till oss själva och andra är avgörande för vår livskvalitet och därför det allra viktigaste för oss alla. 

 

 

Samtalsjour dygnet runt 09391990

Hit kan du alltid ringa när som helst du behöver någon som lyssnar och kan ge råd och stöd i allt från specifika frågor eller för att hantera situationen just nu. Kostnaden för dessa samtal kommer direkt på din telefonräkning.
Kostnad 25kr/min.

Bokade samtal
med önskad agent.

För att boka samtal mailar du enkelt oss på info@samtalsterapeut.se. 
Om du har önskemål om specifik terapeut så ange det i ditt mail så återkommer vi med förslag på tid. Förbokade samtal under dag och kvällstid är ett billigare alternativ då läger inte är brådskande och dessa samtal betalas via Swish där betalningen även blir en bekräftelse på tidsbokning. Alla uppgifter ni behöver erhålls i vårt mailsvar på er bokningsförfrågan.

Kostnad 640kr/50 min

https://system.easypractice.net/book/samtalsterapeut-se-1#choose-service

Våra mottagningar
finner ni här.

Du kan även boka tid för samtalsstöd på plats hos någon av våra agenter. Just nu kan ni boka fysiska möten både i Östersund och Filipstad. Maila oss på info@samtalsterapeut.se för tidsbokning! Sitter ni i andra delar av landet så bokar ni samtal per telefon eller skype etc. Eller ringer direkt på vår jourtelefon.